Vzdrževanje spletnih strani

izdelava spletnih strani

Se na vaši strani pojavljajo novice iz leta 2013, imate navedene napačne podatke o vašem podjetju, kot so število zaposlenih, telefonske številke? Potrebujete le enkratno osvežitev tekstov sem in tja, pa tega ne morete urejati sami?

Naroči posodobitev

Ima vaša stran zastarele podatke in je nujno potrebna obnove?

V podjetju noviSplet smo vam pripravljeni priskočiti na pomoč. Brez težav vam hitro zamenjamo telefonske številke, aktualno novico ali pa kar ves tekst na vaši strani. Dodamo vam slikovni material, zamenjamo flash ali pa opremimo vaš logotip z božičkovo kapico. Skratka za vašo spletno stran lahko storimo praktično vse.

Lahko se odločite za enkraten poseg ali pa z nami sklenete vzdrževalno pogodbo. Ob enkratnem posegu bo plačilo znašalo 39€ / uro, v primeru vzdrževalne pogodbe pa je cena manjša, v katerem določimo mesečno število ur posodabljanja, ki vam potem pripadajo ob obnavljanju vaše spletne strani vsak mesec. Vzdrževalna pogodba je zlasti primerna, če menite, da boste imeli popravke na straneh večkrat letno in si želite kvalitetnega in hitrega vzdrževanja.

Prednosti, ki vam jih nudimo če se odločite za vzdrževanje vaše spletne strani:

  • ažurnost popravkov 
  • vaši popravki bodo z gotovostjo urejeni v 3 delovnih dneh
  • vseskozi vzdrževana spletna stran vam daje kredibilnost resnega podjetnika
  • na voljo smo vam vsak delovnik med 7.30 - 16.30
  • zanesljivost urejanja in kvalitetno opravljeno delo
  • svetovanje in pomoč

 

Make the first step! Call +386 1 565 32 61 or REQUEST A QUOTE